Magazin > VIP
15 ogledov

Kardashianke tožijo za pet milijonov

Kardashian FameFlynet
Nezadovoljne uporabnice dietnih tablet QuickTrim, ki jih oglašujejo Kim, Kourtney in Khloe Kardashian, so se odločile, da bodo tožile slavne sestre zaradi zavajanja potrošnikov.

Poleg mnogih proizvodov, ki jih oglašujejo slavne Kardashianke, so tudi dietne tablete QuickTrim, ki naj bi uporabnicam zagotavljale hitro, a zdravo izgubo odvečne telesne teže. Kot kaže pa se tabletke niso odrezale dobro, zato so se razočarane stranke odločile za tožbo. "Izkazalo se je, da je glavna sestavina teh tablet kava, za katero pa se ve, da ne zagotavlja varne in učinkovite izgube kilogramov," je zapisano v tožbi, ki je naslovljena tudi na Kim, Kourtney in Khloe. Skupina žensk, ki se je odločila za pravno pot, je še pojasnila, da se za uporabo tablet ne bi odločile, če bi vedele, da vsebujejo velike količine kave.

V tožbi omenjajo tudi zavajajočo kampanjo in reklamne oglase s sestrami Kardashian, ki izdelek promovirajo v bikiniju. Te so tablete reklamirale tudi prek svojih socialnih omrežij, Kim je recimo redno pisala: "Danes začenjam s QuickTrimom, poletje se začenja. Res si želim seksi postave. Kdo je z mano?" Kako se bodo zadeve odvile na sodišču, bo znano kmalu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.