Magazin > VIP
47 ogledov

Kardashianov "zet" ima kar nekaj domačih porničev

Kourtney Kardashian, Scott Disick FameFlynet Pictures
V družini Kardashian očitno res ni nikoli dolgčas. Na plan je prišlo, da je oče otrok Kourtney Kardashian, Scott Disick, v preteklosti snemal svoje spolne podvige.

Sestra slavne resničnostne zvezde Kim Kardashian, Kourtney, je le nekaj tednov pred rojstvom svojega drugega otroka, ki ga pričakuje s partnerjem Scottom Disickom, izvedela šokantno novico – Scott naj bi imel kar nekaj vročih posnetkov seksa, na katerih se zabava z več dekleti. To je bilo za Kourtney, ki je v preteklosti pretrpela že številne njegove neumnosti, kaplja čez rob, zato ga je postavila pred vrata.

Sočne podrobnosti iz Scottove divje preteklosti je razkril njegov prijatelj iz otroštva Donald Blanco, ki je povedal, da je Scott zvezda kar nekaj domačih porničev, poroča Life & Style. "Scott je bil obseden s seksom. Domov smo pripeljali različne skupine deklet in z njimi počeli vse mogoče," je priznal in dodal, da jim je uspelo nekatere vroče noči posneti s kamero. "Prav gotovo obstaja najmanj osem ali devet takšnih posnetkov," je povedal in pojasnil, da so upali, da bi se s temi posnetki proslavili. "Scott se je v resničnostnem šovu znašel zahvaljujoč Kourtney. Od nekdaj se je želel prebiti v svet slave." No, Kourtney vsekakor ni bila prav nič navdušena nad njegovimi preteklimi poskusi, kar mu je dala tudi jasno vedeti. Njun zadnji prepir pa je seveda zabeležila tudi kamera za prihajajočo sezono njihovega družinskega resničnostnega šova Keeping Up With The Kardashians.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.