Magazin > VIP
60 ogledov

Kardashianova trpinči bogataša Lugnerja

Kim Kardashian FameFlynet
Kim Kardashian avstrijskemu bogatašu Richardu Lugnerju povzroča sive lase.

Starleta Kim Kardashian bo slavnostna gostja letošnjega opernega plesa na Dunaju. Organizator dogodka, avstrijski poslovnež Richard Lugner, je svojo odločitev, da jo povabi, verjetno že obžaloval. Kim ima namreč tisoč in eno željo.

Lugner je moral najprej predelati limuzino, s katero se bo Kim prevažala po Dunaju. Običajna namreč ni primerna za otroke, in ker bo s starleto prišla tudi hčerka North, je moral Lugner pljuniti v roke.

Težava je nastala tudi pri izbiri jedi. Kim se je namreč odpovedala gala večerji, ker želi pojesti le "šnicel", poročajo avstrijski mediji. Najnovejše jabolko spora pa je Kimin prihod na ples. 33-letnica naj bi bila besna, da je v dvorano ne bo pospremil avstrijski predsednik Heinz Fischer. Na ples mora priti slabo uro pred začetkom, kar je za Kim nesprejemljivo in skrajno "nedemokratično“.

"Trmari,“ je na tiskovni konferenci trenutno čustveno stanje razvajene Kardashianove pokomentiral Lugner in dodal, da se je pojavila še ena težava. Kimina snemalna ekipa ni dobila dovoljenja za snemanje dogodka, kar pomeni, da Kim ne bo imela posnetkov za svoj resničnostni šov Keeping up with the Kardashians.

Lugner kljub vsem zapletom ne verjame, da bo Kim svoj prihod odpovedala. "Preveč je že investirala v predpriprave. Moram pa povedati, da me trpinči,“ je potarnal bogataš. 

Komentarjev 2
  • siberia 16:31 19.februar 2014.

    Ta ženska, njena družina in mož očitno res ne poznajo sramu! Mogoče v ZDA, v Evropi pa niso tako zaželjeni kot mislijo da so. Tukaj apeliram predvsem na obnašanje teh ljudi, ki niso v življenju oz. dosegli še pravzaprav ničesar.

  • Marko Slovenia 14:36 19.februar 2014.

    bruh