Magazin > VIP
27 ogledov

Kardashianove doživele prometno nesrečo

Kardashian Profimedias
Po prometni nesreči njihovega očima, je avtomobilska nesreča pretresla tudi Kardashianova dekleta, ki so z avtomobilom zdrsnila na poledeneli cesti in nevarno zapeljala na nasprotni pas.

Khloe Kardashian se je včeraj zjutraj skupaj s Kim, Kylie in z North West peljala v Bozeman, a punce so na poti doživele prometno nesrečo. Prehitevajoči poltovornjak je namreč na veterobransko okno njihovega avtomobila odvrel kup snega, zaradi česar Khloe ni dobro videla in je izgubila nadzor nad vozilom. Želela se je umakniti na desno, vendar jo je na poledeneli cesti zavrtelo, zdrsnila je na nasprotni pas in z dekleti pristala v jarku.

Nesreča se je zgodila dva tedna po avtomobilski nesreči, ki jo je v Kaliforniji zakrivil njihov očim Bruce Jenner. Slavne sestre so jo odnesle brez poškod, Kim pa je pozneje na Instagram že objavila fotografijo sončnega vzhoda in se zahvalila Bogu, da se jim ni nič zgodilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.