Magazin > VIP
30 ogledov

Kardashianovi že načrtujejo svoje pogrebe

Kardashian FameFlynet
Slavna družina Kardashian se je ta teden spet odpravila po nakupih, a tokrat so bili ti manj zabavni kot sicer. Kardashianovi so si šli namreč izbirat svoje grobove.

Skoraj celoten Kardashian klan se je v začetku tedna odpravil na slavno pokopališče Hollywood Forever, kjer so izbirali kraj za poslednje počivališče. Kim, Khloé, Kourtney, Rob, njihova mama Kris in njen mož Bruce so izbirali možne lokacije grobov, a popolnega za zdaj še niso našli. Znano pa je, da jih zanima predvsem nakup mavzoleja, čeprav imajo pri tem težave. Viri blizu družine so pojasnili, da jim pri izbiri največji problem predstavlja velikost, saj ne vedo, koliko otrok se bo še rodilo. Kourtney trenutno pričakuje drugi naraščaj, Kim in Khloé jih še načrtujeta. Tu pa so še Rob, Kylie in Kendall, ki si prav tako nekoč želijo imeti otroke.

Khloé pa je šla še korak dlje; poleg grobov si je ogledovala tudi krste.

Na pokopališču Hollywood Forever so pokopana največja imena sveta zabave, pokopališče pa vse leto gosti vrsto zabavnih dogodkov in filmske projekcije. Kardashiani si očitno želijo tudi po smrti biti del šovbiznisa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.