Magazin > VIP
27 ogledov

Kardashianovo mož prisilil v testiranje

Khloe Kardashian FameFlynet
Ko je Khloé Kardashian izvedela, da jo je mož Lamar Odom prevaral vsaj s petimi ženskami, ji je postalo slabo in takoj se je odpravila na testiranje za spolno prenosljive bolezni.

Zvezdnici resničnostnega šova, Khloé Kardashian, je šlo dobesedno na bruhanje, ko je izvedela, da jo je mož Lamar Odom prevaral s petimi ženskami in da med seksom z njimi sploh ni uporabil zaščite, je za ameriški spletni portal RadarOnline.com povedal neimenovani vir in dodal: "Takoj je šla k zdravniku, kjer so jo testirali za vse spolno prenosljive bolezni. Hvala bogu je zdrava, a jo je dobro odnesla. Dovolj hudo je že to, da jo je Lamar izdal, da pa bi ji nakopal še bolezen, bi bilo naravnost ogabno."

Da je bil NBA košarkar nezvest, je ugotovil zasebni detektiv, v javnost pa sta zaenkrat prišli le dve imeni Lamarjevih ljubic: Polina Polonsky in Jennifer Richardson. Njegove afere so se začele komaj pred letom, v tem času pa si je zvezdnik nabral kar precej težav. Poleg tega, da je bil nezvest, naj bi se še drogiral.

Zasebnega detektiva je nadenj poslala kar Khloé sama, ko je postala sumničava. Zdaj nima le foto dokazov o njegovih aferah, temveč tudi kopije sms sporočil, ki jih je pošiljal ljubicam, je še razkril vir. "Khloé je zelo pametna ženska in ve, da mora imeti dokaze o nezvestobi, saj imata v predporočni pogodbi klavzulo o tem." Lamar bo tako moral ženi v primeru ločitve izplačati precej radodarno vsoto, ali pa bo obtičal z visoko preživnino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.