Magazin > VIP
21049 ogledov

Karel in Harry: Za to mizo ni prostora za Meghan

charles, william, harry Profimedia
Harry se želi pobotati.

Odnos med Harryjem in družino je že leta skrhan in prav nič ni kazalo na to, da se bo to kmalu spremenilo. Bild pa je sedaj objavil spodbudne novice. Izvedeli so, da se Harry želi pobotati z očetom.

Vojvoda bo septembra odpotoval v nemški Düsseldorf, kjer bodo potekale njegove športne igre za veterane Invictus Games. Osmega septembra pa bo minilo tudi eno leto od smrti kraljice Elizabete in prav ta žalostna obletnica naj bi idealna priložnost, da se Harry in kralj pogovorita - tudi o odnosu med zakoncema Sussex in kraljevo družino. Kralj naj bi namreč zaradi slabe energije med družinskimi člani zelo trpel.

Še preden se bo iz Nemčije odpravil domov, naj bi se Harry tako ustavil na Otoku. Odpotoval naj bi na Škotsko, na dvorec Balmoral, kjer Karel preživlja poletje. Po informacijah Bilda je za prinčev prihod že vse pripravljeno, a le za prinčev ... Meghan ni dobrodošla. To je sklenil kralj. "Nihče ji ne zaupa. Nanjo gledajo kot na težavo," pravi vir.

Družina naj bi se pogovorila tudi o Harryjevi knjigi, v kateri je napadel skorajda vse. William in Kate naj bi bila zaradi knjige nanj še vedno jezna. 

In zakaj si Harry želi sedaj miru? Vir trdi, da je bil princ tisti, ki išče očetovo bližino. S tem poskuša izboljšati svoj imidž in dvigniti tržno vrednost, špekulirajo na dvoru. 

 

Komentarjev 2
  • silvester1 08:25 24.avgust 2023.

    Torej tudi Camela ne bi smela biti dobrodošla.Prešuštnica

  • Boris 10:50 23.avgust 2023.

    Če se bosta kaj pogovarjala, naj se. Ali pa pač ne. Dejstvo pa je, da zunanji ne pašejo v ta pogovor, vsekakor pa ne kamere in novipičkarji.