Magazin > VIP
997 ogledov

Karin naj bi napovedala policistovo smrt

Sojenje Karin Ježovita Nino Verdnik
Vedeževalka Karin Ježovita je na Facebooku objavila pismo, ki naj bi ji ga poslala sestra Damijana Kukoviča, policista, ki ga je ubil vojak Dušan Petrovčič.

karin | Avtor: Facebook Facebook
"Beseda hvala je premalo za vso vašo dobroto in podporo. Ko mi je bilo najtežje, ko se mi je podiral svet, sem se v upanju na dobro napoved obrnila na vas, ki vas ne poznam. Žal so se vaše napovedi uresničile in izgubila sem brata, ki je bil moje vse. Umrl je kot junak. Vsa Slovenija, vsi policisti so molili zanj, a žal se ni izteklo, kot smo upali in želeli. Hvala vam za vašo pozornost, vse lepe misli in energijo. /.../ Kljub temu, da so mi vsi govorili, saj bo vse ok, ste le vi Karin napovedala točen potek dogodkov, do ure natančno,“ piše v zapisu, ki ga je Karin delila na Facebooku in naj bi napisala Katja Kukovič, pišejo Slovenske novice.

Karin pravi, da ni želela razkriti, da se je s sestro Damijana Kukoviča dopisovala, a "prav njeno pismo zahvale in želja, da pismo objavi javno“, jo je "spodbudila k razmišljanju, da prav s takim pismom lahko drugim, ki“ so v stiski sporoči, da so skupaj močnejši. Dodala je tudi, da rada pomaga, a da z njeno pomočjo pride tudi resnica, ki ni vedno prijetna.

Karin je zapis umaknila s spleta, a je do njega kljub temu možno priti preko Googlove zgodovine

Komentarjev 3
  • wingspan15 11:07 16.september 2014.

    Sila nemoralno in neetično je izrabljati tovrstno tragedijo za samopromocijo.

  • Avatar atojeto
    atojeto 10:53 16.september 2014.

    Poden od človeka, sedaj se okorišča še s smrtjo in tragedijami drugih ljudi.

  • kapibara 10:35 16.september 2014.

    Čudno da n9 Kanglerju in sebi napovedala.."usode"...