Magazin > VIP
545 ogledov

Karino delo "poceni in manipulativno"

Karin Jezovita mediaspeed
Astrologinja Ema Kurent se je spravila nad – po njenih besedah izkoriščevalsko – kolegico Karin Ježovita.

"Govori se, da je v Sloveniji 400 tisoč lačnih ljudi, ki so na robu preživetja. Ampak očitno je pri nas še preveč tako zelo bogatih, da imajo denar tudi za največje sranje, ki ga je možno kupiti z denarjem. /.../ Ne samo 'naštancane' napovedi za 'posameznike', ponuja magične ključe prihodnosti in karmične kocke, ki bodo vaše življenje čudežno spravili na pravo pot. Vam zagotovili ljubezen, denar, uspeh. In celo zdravje. Gledam to njeno stran in ne morem verjeti. Ima poslovne prostore, primerljive s prostori generalnega direktorja bogatega podjetja. Ljudje, ki so brez denarja, ljubezni, zdravja ... si mislijo, dajmo poskusiti, mogoče pa je kaj na tem. /.../ Poceni, manipulativno, grdo, izkoriščevalsko. Nimam besed. Seveda, številni ji verjamejo. Naivnih, nevednih in neizobraženih je več kot dovolj, da ji dela in denarja ne bo zmanjkalo. Sicer ni edina na slovenski sceni, imamo tudi Maručo, recimo, in podobne," je na svoji strani na Facebooku o vedeževalki Karin Ježovita zapisala astrologinja Ema Kurent, sporočilo z enako vsebino pa je zaokrožilo tudi po elektronski pošti. Se Kurentova upravičeno jezi na kolegico?

Karin: Temu se lahko le nasmejim

"Ne vem, ali bi karkoli komentirala, saj se mi vse skupaj zdi smešno. Lahko povem le to, da dejansko nikogar v nič ne silim. Mislim, da se ljudje še vedno odločajo po svoji volji. Glede na to, koliko uporabnikov je zadovoljnih z mojimi storitvami in izdelki, se lahko temu le nasmejim, čeprav je po eni strani kar žalostno," je za zurnal24.si povedala Ježovita in dodala: "Seveda sem slišala, da okoli kroži neko elektronsko sporočilo, vendar živimo v svobodni državi in ljudje lahko počnejo, kar želijo. Ves trud in energija, ki jo vlagam v svoje delo, pa sta v bistvu tisto, na kar se ljudje odzovejo dobro in pozitivno, kar je tudi namen mojega dela."

Ježovitova, bolj znana kot vedeževalka Karin, še trdi, da se s svojimi storitvami vsekakor ne okorišča: "Kako bi se lahko samo okoriščala? Ne vem, kdo je to poslal in s kakšnim namenom. Notri je veliko neresnic. Od tega, da so napovedi za leto 2013 že razprodane, da jih 'štancam' in podobno. Pri meni so le osebni obiski v Ljubljani in Mariboru, pri meni ni nič 'naštancano'. Glede na to, da se jaz ukvarjam z numerologijo, ona pa z astrologijo, imava vsaka svoj pogled na svoje delo. Jaz cenim vsakega v Sloveniji, ki dela in dela dobro, lahko bi rekla, da gre tukaj za neko nevoščljivost, vendar popolnoma brezveze."

Komentarjev 14
  • kapibara 18:26 07.april 2013.

    hitler je šel tut k tisti slepi zelo priznani vedeževalki (Romunki..?? ) in je ves bled in prestrašen ven prletu in takoj domov, v pojstlo, pa trdi dni niče jedu in nikamor šell...kakor je končal, se ni zmotila v napovedi...

  • smejka 18:06 07.april 2013.

    Vsa ta vedeževanja,ki jih po novem imenujejo svetovanja,je molzenje denarja od ljudi,ki si želijo lepih besed.Vem,da imajo tudi pomočnike na tel.vezah,ki delajo na črno,ne plačajo davka in obenem lahko ugotovite,da je to vaša soseda,ki še zase ne zna dobro skrbet.<br ...prikaži več />Slej kot prej bo to prišlo na plano...tu je veliko kapitala za reševanje države(zdrave kmečke pameti pa bolj malo)...lahko vam prerokujem in to brezplačno:jutri boste dobre volje ali pa ne,poskrbite sami,da boste...lp

  • zic 17:33 07.april 2013.

    ti bi se pridružil Emi??? pa sa je to isto s**nje, samo drugo pakovanje!!??