Magazin > VIP
114 ogledov

Katarina Benček skazila svojo lepoto

Katarina Benček
1/2
Osebni arhiv
Nekdanja misica Katarina Benček je prek Facebooka šokirala svoje prijatelje. Objavila je namreč fotografijo, na kateri njen lepi nasmeh zakriva zobni aparat.

Katarina je z objavo svoje nove podobe povsem presenetila prijatelje, nekateri so ji celo zapisali, da je to povsem nepotrebno. In res je, saj bo aparat Katarinine zobe zakrival samo en dan. "Aparat imam samo danes, za snemanje neke reklame," nam je v smehu povedala lepotička in dodala: "Snela ga bom že danes zvečer."

Njeni prijatelji in oboževalci si zato lahko oddahnejo, saj se je z objavo fotografije na Facebooku z njimi hotela le pohecati. "Nisem si mislila, da bo takšen odziv," je dejala in pojasnila, da gre za reklamo, ki je namenjena za tuji trg. Slovenci oglasa torej ne bomo videli, nam je pa Katarina zato poslala fotografijo s snemanja. Kakšna se vam zdi?

Komentarjev 1
  • BenX 21:12 16.november 2011.

    in kaj pol če ma zobni aparat? zaradi takih bedilnih člankov in idiotskih "novinarjev" so najstnice zakompleksane! jemomilomater da si tele! če se njej zdi to smešno, pa upam, da po stopnicah zleti na gobec. še v invalidskem vozičku se ...prikaži več naj slika in norce brije. se ne moreš verjet...