Magazin > VIP
111 ogledov

Katarina Čas blestela na rdeči preprogi

Camila Alves Matthew McConaughey
1/13
FameFlynet
Sinoči je v New Yorku na premieri filma The Wolf Of Wall Street blestela tudi naša igralka Katarina Čas. Ob bok se je postavila svetovnim zvezdnikom in režiserju filma.

Kot je znano, je slovenska igralka Katarina Čas zaigrala v filmu režiserja Martina Scorseseja. Sinoči je blestela na rdeči preprogi pred premiero filma Volk iz Wall Streeta, ki so ga predvajali v gledališču Ziegfeld v New Yorku. Katarino je na preprogi spremljal fant Lado Bizovičar.

Katarina se je premiere zelo veselila, saj je pred dogodkom navdušeno na Twitter zapisala naslednje: "Aaaaaaaaaaa, nocoj - premiera - The Wolf of Wall Street v zasneženem New Yorku." Po ogledanem filmu se je slovenska lepotica veselila na zabavi, v razposajenem vzdušju pa se je fotografirala s soigralcem Johanom Hillom.

V biografski kriminalni drami je Časova upodobila lik Chantalle, ki je oblečena v kopalke, na sebi pa ima svežnje bankovcev. Film bo na redni spored v slovenske kinematografe prišel prihodnji teden.

Kaj nam je Katarina zaupala o sodelovanju z velikimi imeni v filmskem svetu, pa si preberite v INTERVJUJU.

Komentarjev 1
  • Gregor Suhadolc 22:05 13.januar 2014.

    Mal pretiravajo z zvezdniškom statusom o nekom, ki se v filmu pojavi 3x za slabo minuto in ne pove niti enega celega stavka (mogoče en kratek) ...