Magazin > VIP
4476 ogledov

Katarina Čas: "Časa ne moremo zavrteti nazaj“

Katarina Čas Saša Despot
Ena bolj uspešnih slovenskih igralk Katarina Čas pravi, da so njeni dnevi, če bi jim morala opisati s filmskim žanrom, lahko včasih tudi pravi trilerji.

Katarina Čas, ki jo poznajo tudi v Hollywoodu, je v življenju marsikaj doživela, kar navadni smrtniki ne bomo nikoli, med drugim je delala z velikani filmske industrije – Alom Pacinom, Leonardom DiCapriem in Martinom Scorsesejem. Kljub velikim uspehom in lepim spominom pa pravi, da je dobro, da časa ne moremo zavrteti nazaj.

"V realnem življenju časa ne moremo zavrteti nazaj, ampak če bi ga lahko, je zagotovo kar precej izkušenj, ki bi jih z veseljem ponovno doživela. Po drugi strani pa, kar je doživeto, je doživeto in v drugo ni več tako magično. Če bi lahko vrteli čas nazaj, se tudi ne bi učili na svojih napakah, ker bi lahko vse konstantno popravljali. Sem malo zafilozofirala, očitno je karantena naredila svoje (smeh),“ je povedala Katarina, ki je sedaj postala nov obraz oglaševalske kampanje Telekoma Slovenije. Nov uspeh za našo igralko, ki ima zares barvito in zanimivo življenje.

Na vprašanje, s katerim filmskim žanrom bi opisala svoje tipične delovna dneve, je odgovorila: "Zagotovo žanrsko zelo raznolik film. Od akcije, drame, komedije, pa občasno tudi trilerja. K sreči obstajajo tudi dnevi, ki so bolj podobni zen dokumentarcu, ko je vse mirno in brez pretresov. In bi ga lahko bral Ivan Lotrič.“

 

Komentarjev 2
  • Avatar Cassilika
    Cassilika 00:54 08.maj 2020.

    Si želiš najti žensko za eno noč? Pojdi –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

  • kapibara 14:12 07.maj 2020.

    prd kartkim gledal "njenga volka", kjer so o opeval oh in sploh. Za njeno vlogo se vidi, da so SAMO rabili neko ženšče, ki bo pokazala šišo+ veliko kože.. in za to vlogo, se je morala velikokrat uležt/ na kolenčka..