Magazin > VIP
132 ogledov

Katarina Čas: "Vidim se z družino"

Katarina Čas Benjamin Kovač
Prelepa Katarina Čas je pogosto tarča medijev, njene ljubezenske zveze pa vedno dvignejo vsaj nekaj prahu. Ponovno srečna v objemu Lada Bizovičarja, nam je zaupala, kdaj bo na vrsti naraščaj ...

"Zaenkrat so to le namigovanja medijev, videti ni namreč še nič (smeh)," o nosečniških načrtih pravi voditeljica Katarina Čas in dodaja: "Vsekakor se v prihodnosti vidim v tej vlogi. Sicer me malo prehiteva čas, saj se sama sebi ne zdim tako stara kot sem in se mi zdi, da še nisem dovolj zrela, saj materinstvo jemljem zelo odgovorno. V svetu, v katerem živimo in na situacijo, ki vlada, čutim resnično veliko odgovornost, da na ta svet spravim novo življenje, glede na to, koliko otrok živi brez staršev, vendar to je že druga zgodba. Vsekakor se v prihodnosti vidim z družino, vendar trenutno še ne. Če pa se zgodi (smeh) ..."

Ladov alturistični vpliv

Kljub temu, da Katarina še nima svojih otrok, veliko naredi za otroke po vsem svetu. Ta teden smo jo v vlogi telefonistke ujeli med zbiranjem donacij v okviru fundacije Pustimo jim sanje. "Lado ima to alturistično noto zelo razvito in je vsekakor pripomogel k temu, da sem razširila svoj vidik in videla, da tudi, če pomagaš malo, pomagaš. Najbolj cenim, če se to naredi potiho. Vesela sem, če lahko kakšnemu temnopoltemu otroku v Afriki podarim šolske potrebščine. Všeč mi je ta neposreden stik, ko točno veš, komu si pomagal. Zagotovo mi je zdaj Afrika bližje, ker tam živi Ladova mama Barbara. Letos smo jo obiskali kar dvakrat, saj smo o njej posneli tudi dokumentarni film," nam je zaupala Časova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.