Magazin > VIP
325 ogledov

Katarina in Doroteja končno zaljubljeni

Doroteja Premužič in Katarina Benček Ana Fetih
Seksi Diamantki Katarina Benček in Doroteja Premužić sta našli srečo v postavnih nogometaših.

Doroteja Premužič in Katarina Benček | Avtor: Ana Fetih Ana Fetih
Poslovni uspehi so se vrstili eden za drugim, v ljubezni pa lepi Diamantki nista imeli take sreče. Še pred dobrim letom sta nam potarnali, da se ju fantje kar malce bojijo, danes pa že uživata v svežih ljubeznih. Prijateljici in poslovni partnerki sta svoja princa osvojili skoraj istočasno.

"Midva sva se spoznala dva meseca prej, kot Katarina in Rok, in sicer preko skupne prijateljice. Bolj intenzivno sva se začela družiti jeseni, decembra pa sva postala par," nam je o svojem Galu zaupala Doroteja. Okoli novega leta pa je svojega moškega osvojila tudi Katarina. "En za drugega veva že kar nekaj let, saj je Rok igral pri Interbloku, kjer sem nekoč delala. Najine poti pa so se zbližale konec leta. Zelo hitro sva se ujela, imava podoben smisel za humor in podobne interese," je dodala Katarina in povedala, da se že od prej poznata tudi njuna fanta:  "Poznata se, saj sta oba nogometaša. Je pa dobro, da sva fante spoznali istočasno, saj bi bilo malo nerodno, če bi bila ena v paru, druga pa ne."

Se nam v kratkem morda celo obeta dvojna zvezdniška poroka? "To bi bilo prehitro, smo še premladi za kakšne večje korake, zato bomo raje še malo uživali," sta v smehu dodali Diamantki.

Komentarjev 4
  • Ronald Reagan 19:04 24.marec 2013.

    Siroteka še ne vesta v kaj sta se spustila, hehe...

  • KOJAK 18:58 24.marec 2013.

    FOUŠIJA k gršo valjaš!

  • zic 18:08 24.marec 2013.

    ful je fino, k tip dobi punco, ki jo je povaljalo pol Slovenije, mogoče pa celo cela!?