Magazin > VIP
60 ogledov

Katarina Mala: "Bodimo malo manj žleht drug do drugega"

katarina mala Facebook
Pevka Katarina Mala, ki uživa na porodniškem dopustu, pravi, da je ni "davčne oaze", ki bi jo prepričala, da zapusti Slovenijo.

"Našega malčka smo pri dveh mesecih peljali z razbeljenega ljubljanskega asfalta v čudovit slovenski konec, v Kranjsko Goro. Je ni "davčne oaze", ki bi me prepričala, da se preselim drugam. Slovenija JE lepa, lepi so tudi njeni ljudje, samo malo manj žleht bodimo drug do drugega, pa bo vse boljše in lažje,“ je na Facebooku zapisala mlada mamica in odgovorila tudi na vprašanje, ali se bo še vrnila na odre. "Sem samo rodila, tako kot na milijone žensk na tem svetu. Seveda še mislim delati in ustvarjati, zdaj še z večjim veseljem. Pesmi so v nastajanju, sama vmes podelam še kak dogodek in koncert, vse to pa seveda prijetno in srčno dopolnjuje moj sinko. Rada vas imam in zaradi vas nikakor ne bom odnehala. Kmalu se spet vidimo pred koncertnimi odri.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.