Magazin > VIP
92 ogledov

Katarina Mala ob Ljubljanici srečala bivšega

Katarina Mala Facebook
Katarina Mala je na Facebooku zapisala, da je srečala svojo prvo ljubezen …

Pevka Katarina Mala je zelo dejavna na socialnem omrežju Facebook in večkrat deli kakšno anekdoto iz svojega vsakdana. Tokrat je povedala, da je po dolgem času srečala nekdanjo ljubezen, ki ji je pred 22. leti zlomila srce.

Pevka je napisala: "Hopla pupla, kakšen dan! To mora biti polna luna na delu. Poleg tega, da sem preživela prekrasne trenutke s čudovito prijateljico iz Avstralije, s katero sva obujali spomine na skupno gledališko šolanje in to obe brez dogovora oblečeni v stilu 50. let, sem čez dan srečevalašse ne vem koliko "duhov iz preteklosti", kot rada pravim res starim prijateljem in znancem, ki jih nisem videla že (pre)mnogo let. Celo ena mojih prvih ljubezni me je prišla pozdravit. 22 let nazaj mi je trgal srce, danes sva si predstavila svoje otroke. Lepa nedelja, ni kaj...“

Le kdo je moški, ki je pred dvema desetletjema prizadel Katarino in kaj se je zgodilo med njima? To vesta le onadva in zdi se, da je rjavolaska vesela, da sta na to pozabila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.