Magazin > VIP
93 ogledov

Katarina tragedijo preboleva z novim

Katarina Benček, čivava
1/4
Osebni arhiv
Katarina Benček je pred dobrim tednom ostala brez svoje ljubljene Coco, za katero so bila usodna vrata. Da bi lažje prebolela izgubo, si je že omislila novo članico.

"Grozno je bilo,“ je povedala Katarina Benček, ki ji je v nesreči pred dobrim tednom umrla nekaj mesecev stara psička Coco. Za malo čivavo so bila usodna vrata, ki so ji priščipnila glavico. "Čivave so že tako majhne, Coco pa je bila sploh drobna, saj je tehtala le 900 gramov, mogoče kilogram,“ je pojasnila Katarina. Starejša dva psa sta bila poleg in kot pravi Katarina, je njena mama prepričana, da sta psa slutila, da se bo nekaj zgodilo, saj že pred nesrečnim dogodkom nista bila razpoložena. 

Da bi vsi člani lažje preboleli izgubo, so si že omislili novo psičko. "Odločili smo se, da čim prej kupimo novega psa, ker je bilo res grozno.“ Dva dni jim zdaj družbo dela mala, dolgodlaka čivava Chili, ki je stara dobre tri mesece. "Zdaj imamo novo veselje pri hiši,“ je dejala Katarina. Nova članica je stara dobre tri mesece in se počasi privaja na novo okolje. "Nacho je zelo boječ. S Coco je potreboval več kot teden dni, da jo je vzel v obzir, s Chili pa se že lovita,“ je optimistična Katarina. 

Po izgubi Coco si je sicer želela kupiti pomeranca, a so bili doma proti, zato se je odločila za dolgodlako čivavo. "Vendar ta želja ostaja in mislim, da bo pomeranec slej ko prej del družine,“ napoveduje Katarina, ki si je od nekdaj želela psa. "Starši mi ga niso dovolili. Ko sem bila dovolj stara in sem si že malo upala, sem si ga šla kupiti. Takrat sem si želela yorkshirskega terierja, pa ni bilo pri nas na voljo nobenega legla,“ je povedala Katarina, ki želje po tem, da bi imela še več kosmatincev ne skriva.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.