Magazin > VIP
891 ogledov

Katarina Venturini se je poročila

Katarina Venturini Žurnal24 main
Po več letih resne zveze je plesalka Katarina Venturini svoje razmerje okronala s poroko.

Priznana slovenska plesalka Katarina Venturini je s svojim izbrancem Damjanom Küzmičem skupaj devet let, pred kratkim pa sta svojo zvezo tudi uradno potrdila. Poroko sta načrtovala kar nekaj časa, večno zvestobo pa sta si obljubila v Avstraliji. Njun zakon je v Sloveniji veljaven, zakonca morata dokumente le še nostrificirati. Na vprašanje, ali načrtujeta medene tedne, nam je plesalka odgovorila, da sta jih že dobila s poroko v Avstraliji.

Pred dvema letoma je Katarina dejala, da ji je v zvezi z Damjanom lepo in da ne čutita potrebe po poroki, sedaj pa pravi, da je to govorila brez izkušenj o samem dogodku. "Sama poroka kot poroka, da imaš nek papir, mi nič ne pomeni. To so bile moje besede, preden sem sploh okusila oziroma doživela ta dogodek," je še povedala in zaupala, da se sedaj kot žena ne počuti nič drugače, ji je pa zelo lepo.

Katarina, ki je možev priimek dodala svojemu, nam je še zaupala, da sedaj resno razmišljata o naraščaju, na vprašanje, kdaj ga načrtujeta, pa nam je v smehu odgovorila, da čim prej.

Komentarjev 1
  • Oseba_ 14:33 13.november 2012.

    kaj počne ta ženska z njenim dedcem me res ne zanima