Magazin > VIP
74 ogledov

Katarina že 7-krat žrtev nepridipravov

Katarina Benček
1/2
Facebook
Diamantka Katarina Benček je redno žrtev Facebookovih goljufov, ki ji kradejo fotografije in ustvarjajo profile, s katerih se smehlja ona. A žal sama proti temu ne more nič.

Katarina Benček je včeraj na Facebooku svoje prijatelje opozorila, da se oseba z imenom Marija Jankovic predstavlja z njenimi fotografijami. Po ogledu profila je res videti, da gledamo našo Katarino, ki ima že več kot 400 prijateljev, po informacijah sodeč pa živi v Banjaluki in študira pravo. "Predvidevam, da gre za moškega, saj se na povezavi pojavi moško ime," nam je povedala Katarina, ko smo jo prosili za komentar. Dodala je, da je takšni profili ne presenečajo, jo pa vedno znova razjezijo, saj je pri tem povsem nemočna. "Facebook ima nova pravila, ki pravijo, da moraš biti z osebo, ki jo hočeš prijaviti, prijatelj, šele potem jo lahko prijaviš in blokiraš. To se mi zdi absurdno, saj je lažnih profilov malo morje in preprosto ne morem biti prijateljica z vsemi. Poleg tega ni dovolj, če podaš samo eno prijavo."

Sicer pa to ni bil edini lažni profil, s katerim se je morala Katarina ubadati včeraj. Nekdo je ustvaril lažno stran agencije Diamantke, ki jo vodi skupaj z Dorotejo Premužič. "Nekateri si vsaj spremenijo ime, ta, ki je naredil stran Diamantke, pa je ukradel tako fotografije kot ime. Tukaj gre za krajo identitete in to nama (z Dorotejo, op. a.) lahko pri poslovanju povzroča nemalo težav."

S takšnimi goljufi se je morala svetlolaska v preteklosti že večkrat ukvarjati. "To se mi je zdaj zgodilo že šestič ali sedmič, to ni prvi primer. Prvič me je seveda vrglo s tira, zdaj pa mi je postalo že malo smešno."

Komentarjev 3
  • KOJAK 19:39 11.marec 2014.

    ESCORT GIRL

  • olaf 16:09 06.marec 2014.

    Nimam pojma. Verjetno nas je kar precej takih.

  • Mr.Bean 12:23 06.marec 2014.

    Kdo je ta Katarina?