Magazin > VIP
2231 ogledov

Kataya pri 36-ih znova v šolske klopi

Kataya instagram
Tokrat bo ona tista "ta stara" na fakulteti.

Katja Ajster oziroma umetniško oklicana Kataya se je odločila, da ponovno sede v šolske klopi. Za zurnal24.si je povedala, da se je zaradi želje po izboljšanju kariernih možnosti odločila, da naredi korak naprej ter stopi stopničko višje. Kataya, ki je po izobrazbi logistični inženir, se je odločila, da se tokrat poda v študij prava in managementa, saj ji bo tovrstno znanje prišlo še kako prav na številnih področjih. "

Ker nisem bila kot otrok ravno pridna, moram tisti čas nekako nadoknaditi in to prinesti notri zdaj. Sicer pa nikoli ni prepozno. Ko sem bila kot dvajsetletnica na fakulteti, sem imela kar nekaj starejših sošolcev, tokrat bom pa jaz tista 'ta stara'," v smehu pove. A najpomembnejše je, da ima voljo. Na fakulteto se je vpisala izredno, da bo lahko še naprej redno opravljala delo ter nadaljevala tudi z obiskovanjem tečaja nemškega jezika.

"Kar nekaj časa mi vzame tudi pisanje nove knjige ter seveda Tim. Srečo imava, da se najini urniki kar lepo pokrivajo in lahko skupni prosti čas preživiva v miru in se posvetiva stvarem, ki naju zanimajo in zabavajo." Kataya trenutno opravljala delo kot razvijalec posla, a dela tudi na preostalih področjih, kot so: prodaja, nabava, logistika in podobno. "A znanje prava ter managementa še kako prav pride tudi za moj nadaljnji razvoj poslovne kariere, zato se študija že kar veselim," nam še zaupa na koncu.