Magazin > VIP
1781 ogledov

Kataya za Playboy odvrgla krpice

kataya Instagram
Pevka Kataya je po skoraj desetih letih spet odvrgla krpice in svoje telo nastavila fotografu revije Playboy. "Počutila sem se zelo domače. Bilo je isto kot pred leti. Prišla sem, se slekla in vsi smo bili veseli,“ je za Žurnal24 povedala.

"Gre za premišljeno potezo. Že pred slabimi desetimi leti mi je Playboy odprl veliko vrat. Sedaj me spremljajo tudi v tujini, kjer moji producenti in kolegi že komaj čakajo naslovnico Playboya, ki ti lahko koristi tudi na mednarodnem področju,“ je na vprašanje, zakaj je za revijo spet odvrgla krpice, povedala Kataya in dodala, da "petje še nikoli ni bilo le petje.“ "To je del šovbiznisa. Pevke so tudi igralke, modeli … Rihanna se je že stokrat za naslovnice fotografirala zgoraj brez. V očeh javnosti je kontroverzna, saj podira tabuje, ki ženskam prepovedujejo fotografiranje brez nedrčka. Tudi kampanja "free the nipple“ (osvbodi bradavico) opominja na to, da so nekatere stvari dovoljene le moškim. Jaz sem že od nekdaj rada del kontroverznosti.“

"Nisem imela posebnih zahtev"

Čeprav je med prvim in drugim snemanjem minilo že skoraj deset let, se Kataya ni počutila prav nič drugače. "Počutila sem se zelo domače. Bilo je isto kot pred leti. Prišla sem, se slekla in vsi smo bili veseli. Bilo je vroče, meni sicer najmanj. (smeh).“

Kataya pravi, da na snemanju ni imela posebnih zahtev in da upa, da njenega trebuščka ne bodo zmanjšali. "Že v oddaji Znan obraz ima svoj glas ste lahko videli, da nimam ravnega trebuha. Imam obline. Upam, da se bodo ženske ob mojih fotografijah počutile bolje, saj imam tudi jaz maščobo na trebuhu, bokih … Upam, da tega ne bodo skrili. Playboy sicer ne retušira fotografij, tako kot druge publikacije, ki ženskam zožijo pas. Tudi moje prve fotografije, na katerih sem imela 10 kilogramov več, so bile naravne.“

Lepotica nam je za konec razkrila še majhno anekdoto. Zagodle so ji namreč bradavičke. Pri fotografiraju za Playboy je pomembno, da so bradavice nabrekle. Bilo je tako vroče, da so se Katayine raje potuhnile, zato so imeli z njimi kar nekaj dela. Kataya se je morala med drugim naslanjati na mrzlo steno, njene bradavičke pa so hladili tudi z mrzlimi kozarci.

Komentarjev 3
  • Margity Tedea 21:11 07.julij 2015.

    Ma daj no daj. Kakšnih oversized oblin? V Novi je nekaj več fotk, obline so pa imaginarne. Na eni sliki ima dvignjeje roke in jošk sploh več ni. Razen ko si jih nabuta v fejst podložen modrc ter jih stisne ...prikaži več in dvigne do nezavesti.

  • Avatar skeptik
    skeptik 11:58 07.julij 2015.

    Res je, ampak ji je vseeno treba priznati, da se zaveda svojih oversized oblin in je nanje ponosna. Pravzaprav mi je čist simpatična, če odmislim njen smeh :))))

  • Avatar care
    care 10:44 07.julij 2015.

    ˝Playboy sicer ne retušira fotografij, tako kot druge publikacije, ki ženskam zožijo pas˝. Hahahahahaha pa še kak retuširajo pri playboyu :)