Magazin > VIP
4 ogledov

Kate bi malega Owna

Owen je pripravljen na očetovstvo, kar je razveselilo Kate. Žurnal24 main
Skupaj, narazen, skupaj, narazen, skupaj ... Kate Hudson in Owen Wilson sta prepričana, da bosta tokrat ostala skupaj za vedno, zato se že pogovarjata o naraščaju.

Konec tedna sta se sprehajala po Parizu in dajala vtis srečnega para, ki je premostil vse težave. Svoj odnos bi rada še nadgradila, zato že razmišljata, da bi povečala družino.

"Kate in Owen sta spet postala par pred tremi meseci, potem ko sta ugotovila, da ne moreta živeti drug brez drugega. Zdaj sta pripravljena postati starša," je povedal Wilsonov prijatelj. "Kate si že nekaj časa obupno želi bratca ali sestrico za Ryderja, svojega prvorojenca iz zakona s Chrisom Robinsonom. V preteklosti Owen ni želel o tem nič slišati, saj se ni želel tako vezati. Tokrat je drugače," zatrjuje prijatelj.

Kate je Wilsonu pomagala okrevati, Owen pa je spoznal, kako zelo jo ljubi. "Veliko sta se pogovarjala o tem, da bi postala starša. Kate je pri Ownu opazila spremembo. Popolnoma je predan, dozorel je in postal navdušen nad idejo, da bi bil oče. Kate je povedal, da je pripravljen. Čim prej, tem bolje," razkriva prijatelj.

Kate naj bi bila presrečna, saj čuti, da se jima bo tokrat izšlo. Pri njeni odločitvi naj bi jo podpirala tudi njena družina, ki je prepričana, da bosta igralca skupaj do konca svojih dni.

Wilsonovi dvomijo

V slednje sta manj prepričana Ownova brata Luke in Andrew, ki se bojita, da se Kate z njunim bratom samo igra. Predvsem ju skrbi njen vpliv na njegovo duševno zdravje. Kate naj bi Owna ovila okrog prsta, zaradi česar bi se ob njunem morebitnem vnovičnem razhodu lahko ponovila zgodba izpred dveh let, ko je Owen poskušal storiti samomor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.