Magazin > VIP
12 ogledov

Kate: "Camilla, solit se pojdi!"

Kate Middleton, Camilla Flynet
Na britanskem kraljevem dvoru je spet pestro. Tokrat sta za to poskrbeli Kate Middleton in Camilla, saj se ta ves čas vmešava v Katin zakon s princem Williamom in jima narekuje, kdaj morata poviti prvorojenca.

A Kate se ne da. Po poročanju britanskih medijev je že večkrat dejala, da bo zanosila takrat, ko bo želela ona, in ne, ko bodo želeli drugi člani kraljeve družine. "Kate je postala samozavestnejša, odkar je prišla v družino. Zna reči ne in zna doseči, da so njene želje uslišane," je povedal neimenovani vir z dvora.

Devetindvajsetletna vojvodinja naj bi se končno postavila zase po tem, ko je slišala, da 64-letna Camilla širi govorice, da se je Kate s princem poročila le zaradi želje po slavi in kraljevem nazivu.  Žena princa Charlesa je celo dejala, da je Kate nič drugega kot "snobovska meščanka". Za Kate je bila to kaplja čez rob in se je odločila za "zasebni pogovor" s Camillo. "Govori se, da ji je celo rekla, naj se gre solit, in od nje zahtevala, naj preneha širiti govorice," je še razkril vir.

Komentarjev 1
  • VERITA 18:19 19.oktober 2011.

    Bravo Kate, ne se pustit....