Magazin > VIP
92 ogledov

Kate fotografirali še brez hlačk

Closer, Kate Middleton Reuters
Nov udarec za kraljevo družino. Danski časopis je objavil fotografije gole Kate Middleton med preoblačenjem kopalk.

Potem ko so paparaci sredi septembra Kate Middleton ujeli med sončenjem zgoraj brez v Provansi, fotografije pa je prva objavila revija Closer, so se zdaj pojavile še fotografije cambriške vojvodinje, ko si preoblači kopalke.

Fotografije razgaljene Kate so objavile še druge revije, medtem pa je šel danski časopis Se og Hor še malce dlje. Objavili so Kate spodaj brez, in sicer med preoblačenjem spodnjega dela kopalk.

Britanci so ogorčeni, da gre za nov poseg v njeno zasebnost, pri omenjenem časopisu pa so mirni. "Če nas kdo od britanske družine želi tožiti, naj to stori," je objavo fotografij komentiral urednik Kim Henningsen.

Nove fotografije, ki so bile objavljene, so v sklopu fotografij, ki so jih objavili Closer, italijanska revija Chi ter irski Daily Star. Pri danski reviji sicer trdijo, da jih niso objavili, čeprav so se fotografije pojavile na spletu.

Kate se ves čas opravičuje
Potem ko so jo ujeli popolnoma razgaljeno, se Kate svojemu soprogu Williamu neprestano opravičuje. Obenem ga celo prosi, naj ji odpusti. Kate je namreč vsa iz sebe, da si je uničila ugled ter osramotila moža in preostalo kraljevo družino.

Komentarjev 2