Magazin > VIP
13 ogledov

Kate Hudson sovraži Cameron Diaz

Cameron Diaz Žurnal24 main
Igralka Kate Hudson ima že več let težave z moškimi, medtem ko jih njena starejša kolegica Cameron Diaz menja kot za stavo. Vedno ji uspe pravi "ulov", zato jo Kate že od nekdaj sovraži.

Kate, ki je pred časom prekinila zvezo s slavnim športnikom Alexom Rodriguezom, se že od nekdaj počuti zelo ogroženo zaradi Cameron, po zvezi z Alexom pa jo po besedah prijateljic naravnost sovraži.

 

Vojna blondink

"Ko je bila Kate v zvezi z Alexom Rodriguezom, ji je ta vedno govoril, da je Cameron njegov tip ženske, saj je zelo simpatična. Po koncu razmerja s Kate pa se je celo zbližal z njo," so razkrile Katine prijateljice in dodale, da je bila to pika na i. "Kate sovraži Cameron. Misli, da je patetična in obupana, ker skače z enega moškega na drugega."

 

In medtem ko naj bi se Cameron zabavala z Rodriguezom – čeprav mediji pišejo, da se je vnovič zbližala z Justinom Timberlakom – je Kate vrgla oko prav na Justina. Mnogi pravijo, da je to zgolj iz maščevanja Cameron.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.