Magazin > VIP
29 ogledov

Kate ima 220 zalezovalcev

kate middleton Profimedias
Tako nevarno je življenje vojvodinje Kate. Ženo princa Williama zasleduje 220 oseb.

Princ William in njegova Kate bosta čez nekaj tednov dobila drugega otroka. Kot opozarjajo strokovnjaki, je Kate ob tako velikih prelomnicah, kot so rojstva in poroke, še v večji nevarnosti kot sicer, saj so zalezovalci takrat še bolj aktivni. In zalezovalcev ima Kate več kot dovolj.

Po poročanju britanskih medijev naj bi lepotico zalezovalo 220 oseb, na katere budno pazi posebna enota policije. Tudi Katini varnostniki so sedaj oboroženi, in sicer s paralizatorji.

V Veliki Britaniji se z zalezovalci znanih ukvarja enota "Fixated Threat Assessment Centre“, ki jo med drugim sestavlja devet detektivov in tri medicinske sestre, ki tesno sodelujejo s psihiatri in psihologi.

Kar 40 odstotkov vseh zalezovalcev na Otoku je obsedenih s kraljevo družino. Njihovi motivi so različni. Nekateri so prepričani, da so tudi oni del monarhije, nekateri menijo, da so člani kraljeve družine vanje zaljubljeni, drugi pa pravijo, da so jih obsedli demoni.

Buckinghamska palača na leto prejme 10 tisoč pisem ljudi z duševnimi motnjami. Večina sporočil je sicer nedolžnih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.