Magazin > VIP
29 ogledov

Kate in William razočarala javnost

William Kate dojenček FameFlynet
Najbolj priljubljen kraljevi par je z odločitvijo o zasebnem krstu prvorojenca razočaral britansko javnost, saj so številni pričakovali, da bodo lahko priče temu velikemu dogodku.

Krst bodočega kralja je zgodovinski trenutek, za katerega so številni upali, da ga bodo lahko videli na lastne oči – a to se ne bo zgodilo. William in Kate sta se namreč odločila, da bo krst malega princa Georgea zaprt za javnost, kar pomeni, da ne moremo računati niti na televizijski prenos. Morali se bomo sprijazniti z uradnimi fotografijami, ki jih bo Buckinghamska palača objavila po dogodku.

Malega Georgea bodo krstili 23. oktobra, seznam gostov pa bo znan tik pred dogodkom. Je pa že uradno znano, da bo George Alexander Louis krščen v Kapelici St. James' Palace v Londonu. Ker za bodočega kralja navaden župnik ni dovolj, bo krst izpeljal nadškof Canterburyja Justin Welby, ki je duhovni vodja anglikanske cerkve.

Z odločitvijo o zasebnem krstu v ožjem družinskem krogu (kakor je bil krščen tudi princ William) bo britanska kraljeva družina nadaljevala svojo tradicijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.