Magazin > VIP
18 ogledov

Kate in William sta povečala družino

princ William Kate Middleton FameFlynet Pictures
Kate Middleton je pred enim tednom na torti upihnila 30 svečk, kar so seveda proslavili z veliko zabavo in še več darili. Večino je vojvodinja podarila v dobrodelne namene, enega pa je kljub temu zadržala zase.

Princ William je svojo ženo Kate za njen 30. rojstni dan razveselil s psičkom, mladim črnim labradorcem, ki je vojvodinjo popolnoma obnorel. Parček se z novim članom družine že veselo kaže v javnosti, saj so ju že večkrat opazili na sprehodu z majhnim štirinožcem. "Psiček je resnično srčkan. William in Kate se z njim redno sprehajata. Videti je, da jima res polepša dneve," je za britanske tabloide povedal neimenovani vir in dodal, da za zdaj še ni znano, kako sta Kate in William poimenovala svojega ljubljenčka.

Psiček je eno izmed redkih rojstnodnevnih daril, ki jih je Kate obdržala, saj je vse svoje goste prosila, naj raje darujejo v dobrodelne namene. Zabava, ki se je odvijala pred enim tednom, je bila intimna, Kate so se pridružili le njeni najbližji prijatelji in družina. "Čeprav je dopolnila 30 let, si je slavljenka želela zabavo brez pretiranega pompa," je izdal vir in dodal, da je vojvodinja kljub nazivu še vedno zelo preprosto dekle.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.