Magazin > VIP
17329 ogledov

Kate in William: To je resnica o njuni selitvi iz Kensingtonske palače

kate middleton, princ william Profimedia
Andrew jima je trn v peti.

Da bi bila bližje kraljici Elizabeti, William in Kate menda načrtujeta selitev v bližino dvorca Windsor. To naj bi se zgodilo že poleti, je vir zaupal časniku Sun.

Zakonca Cambridge naj bi se za ta korak odločila po spominski slovesnosti za princa Philipa. Kraljico je na dogodek namreč pospremil princ Andrew, ki je Williamu in Charlesu velik trn v peti. S svojimi nepremišljenimi dejanji je namreč močno očrnil ugled monarhije. Kot je znano, je princa tožila Virginia Giuffre, ker naj bi jo Andrew, ko je bila še mladoletna, spolno zlorabil. Predstavil ji ga je Jeffrey Epstein, prinčev dobri prijatelj, ki si je v zaporu, potem ko je bil obtožen pedofilije, sodil sam.

Prinčevo glavo so iz zanke potegnili milijoni, ki jih je po izvensodni poravnavi dobila dobrodelna organizacija Virginie Giuffre. A sramota ostaja, zato si Will in Charles želita, da se Andrew popolnoma umakne iz javnosti. Kraljica mu je sicer prepovedala uporabo kraljevega naziva, a za prestolonaslednika in njegovega sina ta kazen ni dovolj velika.

Andrew že dalj časa živi na ozemlju dvorca. On je bil tisti, ki je staršema med zaprtjem države zaradi covida-19 delal družbo. Družina je bila takrat vesela, da ima kraljevi par v bližini vsaj nekoga, sedaj pa se vsi bojijo, da bi Andrew dober odnos z mamo izkoristil in si spet utrl pot v javno življenje. 

To nameravata zakonca Cambridge, ki sta se v Kensingtonsko palačo preselila po poroki leta 2011, preprečiti. Will in Kate si že ogledujeta hiše v bližini kraljičinega posestva. Strokovnjaki sicer menijo, da se bo družina preselila v Frogmore House.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.