Magazin > VIP
38 ogledov

Kate izbrala oblikovalca poročne obleke

Kate bo poročno obleko skrivala do poroke. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Kate Middleton je izbrala oblikovalca poročne obleke, ki jo bo nosila na težko pričakovani poroki leta.

Bodoča princesa Kate Middleton je izbrala modnega oblikovalca, ki ji bo oblikoval poročno obleko, poroča People. A ime oblikovalca, čigar poročno obleko bo 29. aprila občudovalo na tisoče ljudi po vsem svetu, je na željo mladega para za zdaj še skrivnost.

Ugibanja, kdo bo imel to čast, se že vrstijo. Nekateri omenjajo, da bi to lahko bil Bruce Oldfield, potem ko so opazili Katejino mati Carole in sestro Pippo, ko sta bili namenjeni v njegovo trgovino v Londonu. V trgovini informacije niso potrdili, s kraljevega dvora pa so sporočili, da namerava Kate poročno obleko pred Williamom skrivati do poročnega dneva, kar je tudi njena pravica.

Oldfield, ki je bil priljubljen pri pokojni princesi Diani, ni potrdil, ali bo oblikoval Katejino poročno obleko. Je pa decembra lani povedal, da ima Kate zelo lepo postavo ter da bi bila videti fantastična v katerikoli obleki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.