Magazin > VIP
46 ogledov

Kate Middleton ima svojo stilistko

Emilia Jardine-Paterson mož David krst George kate Middleton Reuters
Kate Middleton je znana po izjemni eleganci, vendar ji pri modni izbiri svetuje prijateljica.

Navadni smrtniki so se vedno spraševali, kako je Kate Middleton lahko vedno tako urejena, od primerne izbire oblačil do pričeske, ki je urejena do potankosti. Sedaj je kraljeva skrivnost razkrita. Za njeno podobo skrbi stilistka Emilia Jardine - Paterson, ki se lahko pohvali tudi z nazivom botre Katijinemu sinčku Georgeu.

31-letna Emilia, ki je notranja oblikovalka, se s Kate pozna še iz otroških let in sta prijateljici še danes. Kate ji zaupa, saj je vsa ta leta občudovala njen smisel in občutek za modo. Trenutno skupaj iščeta ideje, kakšen stil naj bi imela Kate kot mlada mamica. Obema so všeč bolj žive kot nevtralne barve, Emilia pa bi rada, da ima Kate svojstven in malce drugačen stil.

Opremila njen dom in jo spoznala s princem WIlliamom

Emilia pa je zaslužna tudi za prenovo Katijinega in WIlliamovega doma. Kate si je želela bolj bež odtenke, Emilia pa jo je prepričana, da v svoj dom vnese bolj žive barve, je povedal vir.

Poleg občutka za lepoto pa ima Emilia tudi občutek za razmerja. Ona je zaslužna za to, da sta se Kate in William sploh spoznala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.