Magazin > VIP
23 ogledov

Kate Middleton navdušila s prvim govorom

Kate Middleton
1/6
FameFlynet
Vojvodinja Cambriška je imela včeraj prvi javni govor brez spremstva princa Williama. A bolj kot z govorom je spet navdušila z obleko.

Kate Middleton, ki je v začetku januarja nastopila kot pokroviteljica več dobrodelnih organizacij, je imela včeraj prvi javni govor ob odprtju nove dobrodelne ustanove Treehouse, ki pomaga bolnim otrokom. Britanski mediji so zelo pohvalili Katin prvi govor in dodali, da je svoje delo opravila odlično. "Vojvodinja je bila mirna in samozavestna, njen triminutni govor je bil brez napake," so zapisali pri Daily Mailu. Kate je v svojem govoru poudarila pomembnost dobrodelnih organizacij, ki pomagajo otrokom, in na koncu dodala, da si želi, da bi bil William ob njej. S tem pa ni mislila le na njegovo oporo pri govoru, temveč na to, da bi tudi princ lahko videl organizacijo, katere pokroviteljica je.

Seveda pa javnost, tako kot vedno, ni mogla mimo njene oprave. Kate je za svoj prvi govor izbrala obleko modre barve, ki naj bi jo kupila že leta 2008, leta 2010 pa jo je nosila že njena mama Carole. Kako ji pristaja modra kreacija, si oglejte v zgornji galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.