Magazin > VIP
2 ogledov

Kate Middleton "sponzoruša"

Kate Middleton Youtube
Promocijski videoposnetek, ki so ga Kitajci posneli v turistične namene, ženo princa Williama prikazuje kot navadno lovačo.

Spletni videoposnetek, ki so ga posneli Kitajci z namenom promocije turizma mesta Chengdu, se je znašel pod plazom kritik. Posnetek, v katerem oglašujejo izredno hitre in odzivne panda taksije, namreč prikazuje dvojnike kraljice Elizabete II., princa Williama in Kate Middleton, ki se odpravljajo na proslavo kraljičinega diamantnega jubileja s taksijem, da bi tako privarčevali denar. Vendar Kate ni to nič kaj po godu, zato se potoži: "Ne razumem, zakaj ne moremo vzeti limuzine. Nisem se poročila v kraljevo družino, da bi se vozila v taksiju." William ji odgovori, da narod od njih pričakuje, da bodo zatisnili pasove, vendar mu ona na to odvrne: "Neumnost, ljudje želijo videti, da lahko živijo kot mi, če bodo le trdo delali." Williamova babica pa jo nato zbode: "Tako, kot si ti?" William se postavi v bran svoji ženi, rekoč, da je bil on tisti, ki se je vnel zanjo ter jo osvojil.

Posnetek naj bi sicer nastal kot "neškodljiva zabava", čeprav Britancem ni jasno, kaj imata skupnega kraljeva družina in kitajski turizem. Vsekakor pa menijo, da oglas ni primeren. "Le mi se lahko posmehujemo monarhiji. Kraljica si zasluži več spoštovanja," so le nekateri od komentarjev britanskih medijev in javnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.