Magazin > VIP
17 ogledov

Kate Middleton strastno poljubila dekle

Kate je o svojem princu sanjala že kot najstnica. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Katina sošolka na Marlborough Collegeu je medijem razkrila, da se je nekoč z vojvodinjo strastno poljubila in da je bila Kate že takrat zagledana v zdajšnjega moža, princa Williama.

Jessica Hay, sošolka vojvodinje Kate Middleton na Marlborough Collegeu, je medijem razkrila, da sta se s soprogo britanskega prestolonaslednika nekoč strastno poljubili.

Po poročanju revije Star je do intimnega dejanja prišlo leta 1996, ko sta bili stari 14 let. Ravno sta se odpravljali na šolski ples in opogumljeni z nekaj kozarčki alkohola sta se začeli poljubljati.

"Dotaknila sem se njenih ustnic. Spogledali sva se, nato pa se začeli strastno poljubljati, pri čemer sva si predstavljali, da je druga oseba fant," je poljub nazorno opisala Jessica ter takoj dodala, da se iz tega ni razvil lezbični odnos.

"Bolj je šlo za medsebojno ljubezen in intimno prijateljstvo. Če podivjane hormone združiš z alkoholom, se lahko zgodi marsikaj," pravi Jessica, ki svoj odnos s Kate opisuje z naslednjimi besedami: "Bila sem njena zaščitnica, najboljša prijateljica in vodnica, skrbela sem, da je bila polno vključena v šolsko življenje."

Kate je po njenih besedah že takrat hrepenela po princu Williamu. "Njegovo sliko je imela na steni najine sobe. Vedno je govorila, da se ji William zdi prijazen, skrbeč in čustven."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.