Magazin > VIP
67 ogledov

Kate Middleton ujeli zgoraj brez

Kate Middleton Reuters
Le nekaj tednov zatem, ko so pricurljale v javnost gole fotografije princa Harrya v Las Vegasu, se je znašla sredi podobnega škandala s fotografijami zgoraj brez tudi njegova svakinja, Kate Middleton.

Francoska revije Closer je v svoji novi izdaji namenila štiri strani za fotografije Kate Middleton in princa Williama z njunega romantičnega oddiha v Franciji minuli teden, ki razkrivajo Kate – zgoraj brez. Parček, ki očitno ni računal na vsiljive paparace, se je na oddihu v Provansi namreč sproščeno prepuščal sončnim žarkom ob bazenu zasebne vile, vojvodinja Cambriška pa je ob tej priložnosti odvrgla svoj zgornji del kopalk.

Britanski kraljevi par, ki se trenutno mudi na devetdnevni turneji po Aziji, naj bi bil sicer zelo "užaloščen in razočaran" zaradi vdora v njuno zasebnost, čeprav to ni prvič, da so v javnost pricurljali intimni trenutki kraljevega para. Pred nekaj meseci je namreč avstralski tabloid Woman's Day objavil fotografije z njunih medenih tednov s sprehoda po plaži.

Tokratne fotografije britanske kraljeve neveste zgoraj brez naj bi sicer že prejšnji teden ponudili tudi britanskim medijem, vendar so njihovo ponudbo zavrnili.

Na objavo fotografij so se odzvali tudi v uradu St. James's Palace, ki je palača princa Williama in njegove soproge. Poudarili so, da je objava "groteskna in docela neodgovorna".

Napovedali tožbo

"Njuni visokosti sta izredno užaloščena zaradi francoske objave in fotografa, ki je na tako grotesken in povsem neodgovoren način vdrl v njuno zasebnost. Dogodek spominja na najhujši izgred medijev in paparacev v času življenja princese Diane, valižanske princese, in toliko bolj bega vojvodo in vojvodinjo. Njuni visokosti sta v odmaknjeni hiši pričakovala vso zasebnost. Nepredstavljivo je, da je nekdo posnel takšne fotografije," so zapisali v St. James's Palace.

Urednica revije Laurence Pieau je v odzivu zagovarjala objavo fotografij in dodala, da so na prodaj za objavo po vsem svetu. "Te fotografije niso niti najmanj šokantne. Kažejo mlado žensko, kako se sonči zgoraj brez, tako kot milijoni žensk na plažah," je dejala v zagovor.

Kot je pojasnila, je lokalni časnik La Provence na jugu Francije, kjer sta počitnikovala William in Kate, že objavil fotografije para med sončenjem na terasi, kjer so bile nato tudi posnete fotografije razgaljene Kate.

"Še vedno so na spletu. Nihče se ne zgraža," je dejala Pieaujeva. Revija Closer ima ekskluzivno pravico do fotografij Kate zgoraj brez, a jih namerava prodati drugim revijam po vsem svetu. Koliko je revija plačala za fotografije, urednica ni želela razkriti. Je pa dodala, da je fotografije posnel profesionalen fotograf, s katerim je revija v preteklosti že sodelovala.

Objava fotografij je za britansko kraljevo družino nova neprijetnost po nedavni objavi fotografij golega Williamovega brata, princa Harryja, v britanskem tabloidu The Sun.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.