Magazin > VIP
10 ogledov

Kate Moss dahnila "da"

Kate Moss, Jamie Hince, poroka
1/15
Flynet
Britanska manekenka Kate Moss se je danes poročila z rockerjem Jamiejem Hinceom.

Poročila sta se v cerkvi v vasi Southrop pred 400 svati, po zaobljubi pa sta veselo pozirala s svojimi dvanajstimi družicami. Med njimi je bila tudi njena osemletna hči Lila Grace.

Kljub namigovanjem, da bo nevesta sama oblikovala obleko, se je Kate odločila za poročno obleko, ki jo je oblikoval John Galliano. Posuta je bil s svetlikajočimi se kamenčki, segala je do tal, imela pa je čipkasto tančico. Ženin Jamie je izbral svetlomodro obleko Yves Saint Laurenta.

Iz cerkve sta mladoporočenca privihrala. "Bila je prava udarna rokerska poroka," je povedal vir. "Prišla sta z družicami, se nastavljala fotografom, poljubljala, nato pa se odpeljala v rolls royceu z glasno rokersko glasbo."

Poročno slavje sedaj poteka na njunem domu v angleškem Cotswolds, nadaljevalo pa se bo cel konec tedna, saj sta mladoporočenca napovedala veliko zabavo, ki bo trajala kar 72 ur. Med drugim bosta na slavju nastopila Snoop Dogg in Kanye West.

Zaprla cesto do doma

Vsi gostje na poroki so dobili posebna dovoljenja, da so lahko prišli do posesti, saj sta jo zaročenca skrbno zavarovala. Da bi poroka potekala po načrtih ter da ne bi prišli nepovabljeni in paparaci, sta iz dveh smeri, ki vodita do njunega doma, zaprla tudi cesto.

Sprva sta se mladoporočenca želela poročiti na Katinem dvorcu v Oxfordshiru, vendar se je manekenka odločila, da zamenjata lokacijo, ker se je zbala, da ne bo dovolj velika za tako veliko poročno slavje in okoli 400 svatov.

Zakonca sta se spoznala leta 2011, letos februarja pa sta se zaročila. Kate je že bila zaročena, in sicer z rockerjem Petom Dohertyjem, a se nista nikoli poročila. Z njim se je razšla le nekaj dni prej, preden je spoznala sedanjega moža. V 90. letih je Kate hodila tudi z igralcem Johnnyjem Deppom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.