Magazin > VIP
22 ogledov

Kate Moss dahnila usodni da

Kate Moss Jamie Hince Žurnal24 main
Manekenka Kate Moss je že dva meseca na skrivaj poročena.

Za zakon sta se britanska manekenka Kate Moss in njen fant Jamie Hince odločila avgusta, ko sta se na skrivaj poročila, je poročal britanski tabloid The Mirror.

Par, ki je skupaj od leta 2007, se je poročil 7. avgusta v majhni cerkvi na italijanski Siciliji. Poročni obred je potekal v krogu najbližjih prijateljev in sorodnikov. Kate je nosila dolgo belo obleko in bila bosa, prstana pa je nosila njena osemletna hčerka Lila-Grace.

"Kate je imela zelo burno življenje, a je po srcu romantik. Načrte so skrivali pred javnostjo, saj si je Kate želela na samem praznovati njuno ljubezen. Nikoli ni sledila tradiciji ali normam, a Jamie je bil ob njej v dobrem in slabem, zato je preprosto začutila, da je pravi čas," je povedal vir.

Poročni dan sta načrtovala več tednov, manekenka pa si ni želela navadne poroke, temveč nekaj bolj duhovnega. "Nekaj minut po izrečenem usodnem da sta pred cerkvijo zaplesala pod drevesi. Bil je zelo srečen dan," je še povedal vir.

Kate se je poročila prvič, pred tem je bila v dolgoletni zvezi z igralcem Johnnyjem Deppom, s katerim je bila tudi zaročena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.