Magazin > VIP
29 ogledov

Kate Moss kliče bivšega, ko se napije

Pete Doherty, Kate Moss FameFlynet Pictures
Pete Doherty je razkril, da ga njegova bivša, Kate Moss, po petih letih, odkar sta se razšla, še vedno pokliče, ko se napije.

Manekenka Kate Moss očitno tudi po petih letih, odkar ni več v turbulentni zvezi s Petom Dohertyjem, čuti potrebo slišati svojega nekdanjega ljubimca. "Nekajkrat me je, ko se je napila, poklicala in mi na tajnici pustila precej neumna sporočila. Vendar je srečno poročena ženska, zakaj hoče govoriti z mano? Je še vedno zaljubljena vame? Ne, ni. Sovraži me," je na canskem filmskem fesitvalu razkril roker.

Parček je bil skupaj dve leti in pol, razšla pa sta se že pred petimi leti. Kate je pevca zapustila zaradi njegovih težav z alkoholom in drogo, vendar se sama kljub menjavi partnerja žal ni odpovedala svojim grdim razvadam. Julija lani se je lepotička poročila s kitaristom skupine The Kills, Jamiejem Hinceom.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.