Magazin > VIP
26 ogledov

Kate Moss silili, da je kazala prsi

Kate Moss FameFlynet
Britanska manekenka Kate Moss je po 20 letih v svetu mode spregovorila o hudih začetkih, ki so v njej pustili boleče spomine.

V decembrski izdaji revije Vanity Fair je Kate razkrila, kako je bilo na modnem fotografiranju leta 1990, ko je pred objektivom stala zgoraj brez. Prsi si je zakrivala z rokami, a so jo silili, da bi pokazala vse svoje čare, čeprav ji je bilo komaj 16 let. "Ko zdaj pogledam kakšno 16-letnico, bi se mi zdelo zelo čudno, če bi jo prosila, naj se sleče pred mano," se Kate danes spominja izkušnje. "Meni pa so takrat rekli, da ne bom dobila nobenega dela več, če se ne razgalim. Zato sem se zaklenila v kopalnico, se zjokala, potem pa sem prišla ven in naredila, kar so zahtevali od mene."

Čeprav se na fotografijah zdi, da Kate nima težav z golim poziranjem, pa je danes 38-letna zvezdnica priznala, da se pri tem nikoli ni počutila dobro. "Sovražila sem svoje prsi, saj sem bila ravna kot deska!"

V intervjuju za omenjeno revijo je Kate še priznala, da jo je slavno fotografiranje za znamko Calvin Klein z Markom Wahlbergom pripeljalo do živčnega zloma in da je po koncu razmerja z Johnnyjem Deppom jokala "leta in leta".

Komentarjev 1
  • Dejan Kodrič 15:21 02.november 2012.

    Saj to ji je omogočilo, da poznifa na kilo koke. kaj se zdaj pizdi.