Magazin > VIP
30 ogledov

Kate Moss so govorice prizadele

Kate Moss FameFlynet
Kate Moss je za revijo Allure spregovorila o zasvojenosti z drogami in drugih škandalih, ki so jo spremljali tekom njene kariere.

Kate Moss je stara že 39 let, a še vedno velja za eno od najbolj zaželenih manekenk v svetu mode. Lepotica pa časnikov ni polnila le s svojimi uspehi, ampak tudi številnimi škandali. Nič pa je ni prizadelo bolj kot govorice, da ima anoreksijo in da so zaradi nje za to boleznijo zbolela tudi številna druga dekleta. "Zelo me je prizadelo, ker so me okrivili za bolezen, ki jo ima nekdo drug. Jaz nikoli nisem imela anoreksije.“

Niso pa ji pripisovali le anoreksije, ampak tudi zasvojenosti s heroinom. "Jaz naj bi jemala heroin? Takrat sem pomislila: 'To je smešno. Ne jemljem heroina.',“ je izjavila Kate in dodala, da so se te govorice pojavile zaradi črnega črtala za oči, ki si ga je na vekah vedno razmazala. 

Kate je tudi izdala, da s svojim telesom ni bila zadovoljna. "Moje dojke mi niso bile všeč. Svojega telesa nisem želela kazati. Bila sem bojazljiva. Zdaj pa me nič več ne moti,“ je še povedala 39-letnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.