Magazin > VIP
28 ogledov

Kate napoveduje spol otroka

Kate Hudson in Matt Bellamy bosta kmalu zibala. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Ameriška igralka Kate Hudson je prepričana, da bo povila punčko, do tega dognanja pa je prišla s pomočjo starodavnega običaja.

Ameriška igralka Kate Hudson, ki je v veselem pričakovanju, je prepričana, da pod srcem nosi hčerko.

V oddaji Entertainment Tonight je razkrila, da se je do tega podatka dokopala s pomočjo prstana, ki ga je navezala na vrvico, nato pa ga pustila viseti nad svojim trebuhom. Ker se je ta vrtel v krogu, naj bi to v skladu s starim verovanjem pomenilo, da gre za punčko (za fantka bi se namreč moral premikati naprej in nazaj).

31-letna lepotica je postopek s prstanom in vrvico ponovila tudi v omenjeni televizijski oddaji in rezultat je bil enak predhodnemu.

Pri tem prepričanju pa ni osamljena. Da bo dobil sestrico, namreč meni tudi njen prvorojenec, sedemletni Ryder, ki ga ima z nekdanjim možem Chrisom Robinsonom. Pri njem se je namreč prstan premikal naprej in nazaj.

Igralka je razkrila še, da je druga nosečnost, ki jo je "zakrivil" njen fant Matthew Bellamy, britanski pevec in frontman skupine Muse, popolnoma drugačna, kot je bila prva, kar naj bi še dodatno potrjevalo njeno teorijo, da se tokrat v njenem trebuhu ne skriva fant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.