Magazin > VIP
23 ogledov

Kate od žuranja omedlela

Zaročenca se bosta morala glede žuranja malce umiriti. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Potem ko je štiri dni proslavljala svojo zaroko, je Kate Moss padla v nezavest.

Manekenki Kate Moss se je večdnevno neprestano žuranje pošteno maščevalo. Potem ko jo je njen partner Jamie Hince zaprosil za roko, sta se njeno veselje in praznovanje razvlekla na več kot polne štiri dneve. Od neprestanega žuranja pa je manekenki postalo tako slabo, da je omedlela.

Na podelitvi glasbenih nagrad NME se je onesvestila, Jamie pa jo je moral odnesti v zaodrje. Tam se je ulegla, k zavesti pa je prišla šele po tem, ko so ji namestili masko s kisikom.

Tudi njen zaročenec ni bi ravno v najboljšem zdravstvenem stanju, a je svoji dragi pomagal kot pravi moški. Ko se je nadihala kisika, si je opomogla, Jamie pa jo je pospremil do taksija in odpeljal domov. A bodočemu možu se še ni spalo, tako da se je šel naprej zabavat, ko je Kate zaspala.

Kate je še pred kratkim izjavila, da si želi z njim imeti otroka. Jemala je celo hormonske tablete, ki pomagajo pri hitrejši zanositvi. A če bo hotela postati še enkrat mama, bo morala žuranje postaviti v drugi plan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.