Magazin > VIP
21 ogledov

Kate prizadeta zaradi govoric

Kate Middleton FameFlynet
Takoj po tem, ko sta se lanskega aprila Kate Middleton in princ William poročila, so se začele govorice o Katini nosečnosti, ki še danes ne potihnejo. Vse skupaj pa je za vojvodinjo zelo boleče.

"Neprestane govorice o tem, da je Kate noseča, so zanjo zelo neprijetne. Branje naslovnic o nosečnosti jo zelo prizadene, težko ignorira kaj takšnega," je za ameriško revijo Us Weekly povedal Katin bližnji prijatelj. Dodal je, da vojvodinja sicer razume, da mnogi komaj čakajo, da britanska kraljeva družina dobi novega potomca, a nekateri gredo kljub temu predaleč, pravi vir. "Ta teden so zaokrožile govorice, da bosta Kate in William otroka dobila s pomočjo zunajtelesne oploditve, kar ju je še posebej vznemirilo. William nerad gleda, kako to vpliva na Kate."

Kot kaže bo morala javnost še malce počakati na otročička, saj zakonca nočeta hiteti. "Poročena sta komaj eno leto, nikamor se jima ne mudi. Oba si želita, da bi se stvari zgodile same od sebe, brez pritiska," je še razložil vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.