Magazin > VIP
60937 ogledov

Kate proti Meghan siva miška? Po tem nastopu zagotovo ne!

kate middleton
1/5
Debelo je verjetno pogledala celo kraljica.

Vojvodinja Kate ni znana po tem, da rada razkazuje svoje čare, vsaj ne, odkar je postala Williamova žena. Lepotica je ena od najbolj vzornih evropskih princes, ki se kraljevega bontona drži kot pijanec plota. Prekratkih kril ali oblek s preglobokim dekoltejem na njej ne boste videli. Harryjeva žena je v tem pogledu njeno nasprotje. Meghan se požvižga na pravila. Oblekla bo tisto, kar ji je všeč, in to ji ponavadi odlično pristoji. Američanka je že v nekaj mesecih postala nova modna ikona, saj ima zelo izbran okus – kar kraljici včasih povzroča sive lase.

No, tudi nad to Katino obleko monarhinja verjetno ne bo najbolj navdušena. Kate je zgoraj sicer zapeta do vratu, spodaj pa (še zlasti, ko zapiha veter) veliko razkriva. Poglejte fotografije v galeriji!

Obleka modne oblikovalke Alessandra Rich stane 2016 evrov.

Komentarjev 4
  • leonardo 09:52 16.maj 2019.

    Kate v primerjavi z Megan ne bo nikoli siva miška!!!! Megan se bo vkljub vsej reklami, ki ji jo delajo časopisi počasi zgubila v vsakdan!

  • Majazmaja 09:37 16.maj 2019.

    Kate je dama, ki bo (verjetno) nekoč imela še večjo vlogo. Iz tega izhaja tudi njeno izbrano vedenje, oblačenje itd. Tudi odraščanje je bilo drugačno, saj prihaja iz ene najbolj premožnih družin v Veliki Britaniji. Meghan bo vedno nekje ob ...prikaži več robu, ker ni pomembna za nasledstvo. Tako pač je v teh fevdalskih družinah.