Magazin > VIP
13162 ogledov

Kate se je po rojstvu Lili oglasila, tako se je odzvala Meghan ...

meghan markle, kate middleton Profimedia
Nove trditve o odnosu med vojvodinjama.

Ameriška novinarka Kinsey Schofield pravi, da je vojvodinja Kate po rojstvu Lilibet Diane poskušala popraviti odnos z Meghan Markle, a vojvodinja Sussexa menda še ni pripravljena zakopati bojne sekire.
Odnos med paroma je napet že od Meghaninega prihoda, razkol med njima pa se je po intervjuju z Oprah, v katerem sta Meghan in Harry očrnila dvor, še povečal. 

Ko se je 4. junija letos rodila Harryjeva hčerka, naj bi Kate preko sporočil in daril večkrat poskušala navezati stik s svakinjo, a se Meghan zanjo menda ni zmenila. "Kate se je na neki način precej agresivno trudila navezati stik z Meghan, a je bila zavrnjena,“ je povedala novinarka, ki še pravi, da je Kate zelo prijetna oseba. Z njo se strinja tudi pisatelj Christopher Andersen. "Prijazna je, kar potrjujejo vsi, ki so jo srečali, z njo delali ali jo poznajo,“ je povedal in dodal, da verjame, da je Kate svakinji po rojstvu Lili ponudila roko. "Na žalost otroka še ni spoznal nihče iz kraljeve družine. Kate se je večkrat oglasila Meghan. Dvor je dal zaposlenim navodila, naj s parom poskušajo sedaj večkrat navezati stike, da bi ga omehčali," je vir povedal US Weekly.

Par naj bi se že odločil, kje bo preživel božične praznike. Tudi tokrat bodo praznovali daleč stran od Harryjeve družine, saj ostajajo v Kaliforniji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.