Magazin > VIP
1 ogledov

Kate se zdaj nažira

Kate Middleton Reuters
Vojvodinja Catherine je ubrala nov način prehranjevanja, da bi tako pridobila težo – s prigrizki.

Vitka žena princa Williama že nekaj časa bije boj s kilogrami – pa ne da bi jih izgubila, temveč pridobila. Njena suhljata postava je bila namreč v zadnjih mesecih, točneje od njune aprilske poroke dalje, tarča številnih ugibanj, med drugim tudi, ali članica kraljeve družine boleha za anoreksijo.

Zdaj pa se je Kate lotila novega prehranskega načrta, ki je precej bolj sproščen kot njeni predhodni prehranjevalni režimi. "Njena filozofija je, da vsakič, ko ji ponudijo piškot ali sladico, reče da," je razkril neimenovani vir. "Poskusila je že z različnimi pristopi, vendar ni nič delovalo. Zdaj je končno našla rešitev, takšno, ki bi ji jo zavidala vsaka ženska – prigrizke."

Vojvodinji je všeč nova dieta, saj se ima zdaj priložnost razvajati z vsemi svojimi najljubšimi prigrizki, kot so kolači in čokoladni piškoti. Tudi rezultati so bili že kmalu vidni in Catherine naj bi bila navdušena nad svojim bolj zdravim videzom, prav tako pa tudi njen soprog. "Williamu je všeč, da je Kate videti bolj polna," je še povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.