Magazin > VIP
26 ogledov

Kate stregla celo vojska pomagačev

Kate Middleton Profimedias
Kate Middleton je bila deset ur po porodu videti, kot bi prišla z dopusta. Tudi vi bi bili, če bi imeli toliko pomagačev …

Da bo Kate še isti dan zapustila bolnišnico, je bilo jasno, ko so pred vhodom opazili Amando Cook Tucker, frizerko britanskega dvora, ki že več kot desetletje ureja pričeski princa Williama in njegovega brata Harryja. Tudi Kate je z njenim delom zadovoljna, zato jo Amanda spremlja tudi na potovanjih v tujini. Za Kate sicer skrbijo tudi drugi frizerji, a Amanda je tista, ki ji najbolj zaupa, še zlasti takrat, ko je pod velikim stresom, pišejo mediji.

Ali je Amanda Kate tudi naličila, ni znano. Ponavadi se vojvodinja naliči kar sama.

Kate se je odločila za obleko Jenny Packham, ki je ena njenih najljubših modnih oblikovalk. Zanjo je izbrala tudi modro obleko, ki jo je nosila, ko je svetu predstavila sina. Tudi ta rumena obleka je bila skrbno izbrana, saj je bil vzorec takšen, da je lepo skril trebušček in pozornost usmeril v zgodnji del telesa.

Da je bila obleka brezhibna in da je imela Kate v bolnišnici vse, kar je potrebovala, je poskrbela njena osebna asistentka Natasha Archer. Ob Kate je vedno tudi njena zasebna tajnica Rebecca Deacon, ki je bila ena prvih, ki je princesko videla.

Kako bo potekalo komuniciranje z mediji, odloča Jason Knauf, ki skrbi za odnose z javnostmi. Kot pišejo, je verjetno on odgovoren za to, da vojvoda in vojvodinja novinarjem nista dala priložnosti, da Georgea fotografirajo s sestrico. Kraljevi par bo tako lahko sam odločil, kakšna družinska fotografija bo pristala na naslovnicah.

Najpomembnejša ekipa, ki je pretekli konec tedna skrbela za Kate, pa je bila zagotovo zdravniška. Vodil jo je kirurg in ginekolog Guy Thorpe-Beeston in kraljičin ginekolog Alan Farthing. Oba sta na svet pomagala že princu Georgeu. Pomagal jima je dr. Sunit Godambe, ki se je v zdravniško zgodovino vpisal kot pri kirurg, ki je uspešno odvzel organe novorojenčka in tako pomagal dvema pacientoma. V ekipi je bil tudi Huw Thomas, osebni zdravnik kraljice Elizabete. Ob Kate pa sta bili še dve babici, Jacqui Dunkley-Bent in Arona Ahmed.

Komentarjev 1
  • punca05 10:19 04.maj 2015.

    za moje mišljenje malček neodgovorno, da sta se obe pojavile pred objektivom tako zgodaj po rojstvu. Vendarle je nosečnost projekt devetih mesecev in je potreben tudi čas,da se telo in sistem uravnovesi. Pihal je veter in mene je mrazilo ob ...prikaži več pogledu na obe. Dojenčica izgleda pa fantastično za prvih nekaj ur po porodu. Ponavadi so otročki še vsi utrujeni od prihajanja "na svet". Obema oz. vsem želim pa zdravja in srečnega družinskega življenja