Magazin > VIP
6 ogledov

Kate tudi shiranost kopira po Joliejevi

Angelina Jolie, Kate Middleton Flynet
Kate Middleton občuduje hollywoodsko zvezdnico Angelino Jolie in ji je vse bolj podobna – od izgube teže do dobrodelnega dela.

"Kate občuduje Angelino, ki je ves čas tako mila in elegantna," je povedala prijateljica vojvodinje cambriške, ki je po poroki s princem Williamom aprila lani močno shujšala. Nova postava pa ji je všeč. "Od takrat je še bolj zmanjšala količino zaužite hrane," je še izdala prijateljica. Vendar se na dvoru bojijo, da se bo Kate, ki ima zdaj telo supermodela, izstradala na Angiejino težo. "Številni prijatelji menijo, da je Kate videti presuha. Vendar pravi, da je zadovoljna takšna, kot je."

Poleg tega naj bi bila Angie novi članici britanske kraljeve družine za zgled tudi glede posvojitev in dobrodelnega dela. Čeprav si Kate in William namreč želita svojih otrok, naj bi si vseeno želela podobno kot igralka posvojiti nekaj otrok, razkriva Katina bližnja prijateljica. S svojo dobrodelnostjo pa "namerava Kate pokazati svetu, da je močna, samostojna ženska – tako kot Angie," še dodaja.

Komentarjev 1
  • Žirafa 20:24 04.januar 2012.

    Vaši članki tudi gredo samo še navzdol.