Magazin > VIP
26 ogledov

Kate vedno bolj shirana

Kate Middleton
1/17
Žurnal24 main
Kate Middleton je visoka 175 centimetrov, tehta pa le še 49 kilogramov. Je zbolela?
Kako vitki sta Kate in Letizia, si lahko ogledate v galeriji.

Španske princese Letizie se je prijel vzdevek Okostnjak, saj je je sama kost in koža. Javno sicer ni nikoli priznala, da je zbolela za anoreksijo, a mnogi poznavalci razmer na španskem dvoru pravijo, da ji tega tudi ni treba, saj je to več kot očitno.

Je pa bila zato veliko bolj odkrita švedska prestolonaslednica Victoria. Ko so se zanjo začele kraljeve obveznosti, je lepotička hudo zbolela za anoreksijo. Švedska kraljica si na srečo ni zatiskala oči in svojo hčer poslala v ZDA, kjer so jo spet postavili na noge.

Če bo šlo tako naprej, enaka usoda čaka tudi Kate Middleton, ki bo kmalu postala britanska princesa. Rjavolaska je namreč v zadnjih tednih izgubila več kilogramov. Njena oblačila so ji prevelika, kar je zelo zaskrbljujoče, saj nosi številko 34. Pri 175 centimetrih naj bi Kate tehtala le še 49 kilogramov. Do izgube teže pa ni prišlo po naključju, ampak zato, ker je Kate za poroko začela hujšati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.