Magazin > VIP
25 ogledov

Kate Winslet groba do svojega bivšega

Kate Winslet Flynet
Oskarjevka Kate Winslet se po ločitvi od režiserja Sama Mendesa očitno igra z moškimi. Njen bivši namreč pravi, da je z njim ravnala zelo grdo.

Maneken Louis Dowler, ki je zadnji v vrsti Katinih bivših, pravi, da je bil zelo presenečen, ko ga je Kate zapustila. Razkril je, da še vedno ne more preboleti razmerja in dejstva, da je zvezdnica z njim ravnala zelo grdo. "Šele zdaj vidim, kako se je vedla do mene, in še vedno je zelo groba," je Louis zaupal časniku Daily Mail in dodal: "Bil sem resnično zaljubljen vanjo in tega ne moreš izključiti kar čez noč."

Louis je pojasnil, da je Kate razmerje prekinila iznenada in da tega sploh ni pričakoval. "Skupaj sva šla na romantične počitnice na otok Richarda Bransona, ko sva se vrnila domov, pa me je nenadoma zapustila. Nočem iti v podrobnosti, a to ni bil lahek konec." 36-letna igralka pa je očitno hitro prebolela njuno zvezo, saj naj bi že začela novo, in to kar z nečakom Richarda Bransona Abelom Smithom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.